duminică, 29 martie 2009

Stiati ca.....?



-Stiati ca un crocodil poate rezista 700 de zile fara hrana?


Ce bine ar fi daca si oamenii ar putea rezista. Unii oameni nu pot nici macar o zi. Va dati seama ce bine ar fi fost pentru noi? Am avea mai multi bani pentru alte lucruri si nu ar mai fi cozi la Cora, Real si alte magazine de unde se cumpara mancare :)

Romania trece la ora de vara


De noaptea trecuta s-au dat ceasurile cu o ora inainte.

Aveti grija! Daca sunteti parinti, aveti grija sa nu va lasati cumva copiii sa astepte prea mult in curtea scolii maine:) Potriviti-va ceasurile!

joi, 19 martie 2009

Ratusca cea urata



Daca cineva nu te place, asta nu inseamna ca esti urat !!!!

Copiii din Bucuresti pot merge gratuit la dentist


Copiii din Bucuresti pot merge gratuit la dentist.

Parintii nu trebuie decat sa sune la numarul de telefon 314.23.15, pentru a le programa micutilor o vizita la stomatolog.

Aceasta poate fi programata lunea, miercurea si vinerea, intre orele 8.00 si 14.00, sau martea si joia, intre orele 14.00 si 20.00.

In sfarsit o veste foarte buna :) ar trebui sa faca la fel si cu copii de la tara, mai ales ca nu prea se inteleg cu pasta de dinti pe acolo :)

sâmbătă, 14 martie 2009

Jack si vrejul de fasole

Operatiunea "mierea pe paine"


Dupa ce ne-au dat "biscuiti cu ciocolata" de ne-am saturat de ei ( adica deloc )Acum cica ne dau si miere :) Mai bine ne-ar da icre negre :)) Stirea am aflat-o de la stirile Itsy Bitsy pe care le urmaresc.

duminică, 8 martie 2009

UN DAR PENTRU MAMA - COMPUNERE


UN DAR PENTRU MAMA
-compunere-

Anul s-a impodobit cu o noua primavara. Cerul senin este imbatat de razele curate ale soarelui.Un firicel de vant se strecoara usor printre razele de lumina. Azi,aceasta zi frumoasa este ziua tuturor mamelor din lume: 8 Martie.
Cu ocazia aceastei zile m-am gandit sa scriu si eu cateva cuvinte despre maicuta mea iubita.Cred ca toti copii din lume vor face o astfel de compunere pentru mamicile lor.Pentru noi copii , mama este cea mai dulce fiinta de pe pamant. Nu degeaba oamenii spun proverbul acesta: " Laptele e dulce, zaharul e dulce,smantana e si mai dulce,dar nimic nu e mai dulce decat mama!" Eu as mai adauga ca laptele mamicilor e mai mult decat atat- e sfant. Copiii mici stiu acest lucru, de aceea sunt atat de fericiti cand sunt alaptati. E lucru tainic!
De aceea cred ca nu pot sa cuprind in cuvinte tot ce simt pentru mama mea. Este ceva mai presus de cuvinte. Imi ramane doar sa sa ii multumesc pentru toata grija ei si dragostea ce o are pentru mine.
Si aceasta compunere,este cadoul meu pentru tine mami, in prag de primavara.

Multumesc ca existi!!
Te iubesc,

Iulia Toma

(compunerea mea de maine pentru scoala, ti-o dedic tie mami, cu mult drag :).)

PROVERBUL ZILEI DE 8 MARTE


LAPTELE E DULCE, ZAHARUL E DULCE, SMANTANA E SI MAI DULCE, DAR NIMIC NU-I MAI DULCE DECAT MAMA!!!!

PENTRU MAMI - DE LA IRINUCA

- Ingerasi, LA MULTI ANI de 8 martie!!!!

joi, 5 martie 2009

Vine primavara !

Stiati cat mananca puii de randunica?


Stiati cat mananca puii de randunica?

Puii de randunica mananca de 400 de ori pe zi !!!

Parintii au mult de lucru pentru a le procura insecte, va dati seama? :)

La revedere IARNA, ADIO Varicela !!!! :)


Odata cu plecarea iernii, am scapat si de varicela. M-am distrat cu ea vreo 3 saptamani.:)) Dar a fost bine, pentru ca am avut timp sa citesc mai mult.:)

La revedere IARNA, ADIO Varicela !!!! :)

Bine ai venit PRIMAVARA!!!