miercuri, 23 aprilie 2008

Leptop, stick si carti asta vrem !!!



Leptop, stick si carti asta vrem !!! Asa a iesit in sondajul meu. Era sa votez si eu ca nu trebuie sa ne dea nimic. Ca atunci cand ne mai pacalesc inca o data sa nu ma mai supar.Dar eu mai cred ca o sa ne dea asa cum am cerut.Chiar!Sigur-sigur, pana termin scoala asa o sa fie!!

6 comentarii:

Antonio spunea...

Coperta revistei Biz: http://www.hiq.ro/blog/florin/2008/04/24/coperta-biz/
Felicitari !

iulia toma spunea...

Multumesc mult!
Am sa pun si eu un post cu multe poze de acolo din studio sa vedti si voi cum a fost.

Anonim spunea...

Iulia, în limba română există diacriticem adică semnele care se pun deasupra sau dedesuptul unor litere ca "ă", "ş" etc. ele sunt obligatorii pentru oricine vrea să scrie corect. Faptul că scrii la calculator nu înseamnă că nu trebuie să le foloseşti, dacă te vei uita pe siteuri in alte limbi precum franceza, italiana, ceha vei observa că toate acestea le folosesc, doar siteurile româneşti uită de multe ori să o facă. Roagă-i pe părinţii tăi să te ajute să setezi tastatura pe limba română, nu e cu nimic mai greu să scrii cu diacritice decât fără. poate vei fi un model şi pentru alţii care scriu greşit, e important să ne exprimăm corect: ca să îţi dau un exemplu, "mâţă" şi "mată" sunt două cuvinte complet diferite, pe care dacă le scriem fără căciuliţe şi codiţe par identice.

iulia toma spunea...

Pentru Mauve:
Mulţumesc mult pentru comentariu.
Ştiam de diacritice. La inceput aşa am vrut sa scriu. Dar am aflat de la un programator ca nu este bine sa scri cu diacritice.Pentru ca pierzi vizitatori.Nu te mai vede google si nu iti poti face prieteni noi.Asa a spus programatorul.:)

Benny spunea...

Si eu vreau laptop!:D

Anonim spunea...

Adevarat!!!!Si eu vreau laptop ... si pe de-o parte putem invata...facem proiecte venim cu ele la scoalaa!