luni, 2 iunie 2008

Va plac timbrele?


Va plac timbrele? Mie da.Am fost acasa la bunicii mei si tot scotocind pe acolo am descoperit ceva interesant in biblioteca.Un clasor cu timbre. A fost al mamei mele. Erau frumos colorate.Mi-au placut tare mult si am rugat-o pe mama sa ma invete si pe mine cum sa imi fac si eu unul.Mi-a explicat despre ele cum se colectioneaza.
Apoi mi-a facut cadou clasorul ei.E un fel de mostenire.:) Am primit si un plic filatelic. Primele mele timbre.

MULTUMESC MAMI!!!!!!!!!!!:)

9 comentarii:

Benny spunea...

Klumea!:) Pe langa timbre mai colectionezi ceva?

iulia toma spunea...

Pentru Benny: Nu, doar timbre. :)

monica cercelescu spunea...

Ai picat la fix cu post-ul acesta pentru ca zilele acestea baietelul meu (care este de varsta ta) m-a intrebat cum poate avea o colectie de timbre. Nu prea am stiut ce sa-i raspund pentru ca acum e mai greu sa faci rost de ele, nu le mai putem procura de pe plicurile adresate postal. Se mai gasesc plicuri filatelice? Daca poti sa-mi dai mai multe amanunte ti-as fi recunoscatoare.
Uite, pentru tine, pentru ca esti o fetita foarte isteata, un link de la un site care ne place mult de tot: http://pagesperso-orange.fr/therese.eveilleau/pages/jeux_mat/indexF.htm
Chiar daca e in franceza, gasesti tu pe cineva sa-ti traduca :)

iulia toma spunea...

Pentru Monica Cercelescu:

Ma bucur ca pot sa fiu utila :)

Plicul cu timbre se poate cumpara de la un magazin din fata Salii Palatului. Si costa 5 lei.Dar mai sunt si de 7 lei. :)

In acel magazin gaseste tot ce trebuie ca sa fie si el colectionar de timbre.

Sa ma anuntati daca vreti sa facem schimb de timbre. Eu am si dubluri :)Paa

Unknown spunea...

Timbrele de colectie se gasesc la filatelia romana (sau la posta). Succes cu colectia. Si eu colectionez. Am si timbre vechi de peste 100 ani(le-am primit cadou).

mei spunea...

Inca o ocupatie:P

iulia toma spunea...

Pentru Alexandru:Superrrr!Ma bucur pentru tine!

iulia toma spunea...

Pentru Crazy Mey: Bine ai venit pe blogul meu!!! Am citit la tine pe blog ca vrei sa te faci cantareata. MULT SUCCES! Daca ai voce frumoasa poate ajungi si tu asa de mare cantareata cum este Costel Busuioc! :)

mei spunea...

Mersi la fel:*:*:*