miercuri, 12 septembrie 2007

BINDI SUE O FETITA EXTRAORDINAR DE CURAJOASA


Bindi este o fetita extraordinar de curajoasa.Taticul ei a murit. El a fost foarte cunoscut pentru ca iubea foarte mult animalele. Am vazut la Aninal Planet emisiunile lui. Cu ajutorul lui multi oameni au reusit sa cunoasca animalele mai bine .Si eu :).Pacat ca a avut accidentul acela.Am plans cand am vazut pe Animal Planet.Acum are fetita lui emisiune.Se numeste: "Taticul meu, vanatorul de crocodili". Am prins doar putin din emisiune pentru ca aveam musafiri. Dar am putut sa vad ca la varsta de 9 ani e foarte talentata.La fel ca parintii ei. Ei iubesc animalele si cumpara pamanturi ca sa faca spitale si adaposturi pentru ele.Se duc in jugla sa le salveze .Ce frumos!!!


In familie :)


Bindi,fratiorul ei mai mic si pritenul lor

Mi-au dat lacrimile si cand am vazut-o pe fetita lui cand vorbea despre taticul ei.Uitati mai jos:

4 comentarii:

Anonim spunea...

Bravo tie ! Excelent textul despre Bindi Sue Irwin. PS. CRIKEY! Follow the link: http://www.steveirwinday.org/

Harry

Anonim spunea...

Este pe 15 noiembrie. (Post by: harrymailbox@yahoo.com)

iulia toma spunea...

Multumesc mult pentru link.Am sa fac si un post.:) As vrea sa fiu prietena cu Bindi Sue. E grozava . Ca tatal ei.Iubesc foarte mult animalele. As avea de invatat de la ei. :)

Unknown spunea...

Bindi este o fetita minunata este chiar foarte vesela daca ne gandim la ce s-a intamplat.Tatal ei de acolo de unde e e mandru de ea sunt sigura de asta .