luni, 17 decembrie 2007

E zapada! Vrabiutele si porumbeii au nevoie de mancare


E zapada! Vrabiutele si porumbeii au nevoie de mancare. Daca va ramane o bucatica de paine de la masa e bine sa le dati si vrabiutelor un pic din ea. Va dati seama ce greu gasesc ele de mancare acum cand e frig afara? Nici nu mai ciripesc. Nu le mai aud.

Acum ma duc si eu sa le duc o bucatica de paine. Va pup paaa

2 comentarii:

Aristo spunea...

Are dreptate. Eu mi-am facut o colivie pentru ele si langa un loc unde sa pooate manca linistite. Aveti grija de ele pentru ca vara ele ciripesc si va incanta nui asa?

Anonim spunea...

Ce bine ca mai sunt persoane care se gandesc la vrabiute:) Eu le ador si sufar cumplit cand le vad amarate cautand prin zapada. Ele nici vara nu prea au ce manca, nu se mai gaseste ca alta data. Dar acum cu frigul asta, chiar nu se mai aud micutzele ciripind. Eu le pun la geam de 2 - 3 ori pe zi, si mananca intruna, sigur mai vin si porumbei dar nu i las, le mananca toata mancarea plus ca vin multi si fac dezastru. Acum este ger si nu le pot da paine dar le pun malai cu mei si vitamine:). Cand este mai cald le dau paine inmuiata cu malai si mei. Sunt tare fericiti saracii dar restul???
Nu stiu ce sa fac sa mai trezesc si alte inimi, sa ajutam cumva toate vrabiutele. In unele tari au disparut cu miile, ce ne am face fara ciripitul lor ? Eu beneficiez din plin de dragalaseniile lor:)
Sper sa fie cat mai multi oameni buni ca tine sa nu lase pasarele sa moara.