vineri, 5 octombrie 2007

Atentie se cauta copii talenatati la tenis!!!!


Jucătorul Andrei Pavel va participa la o campanie iniţiată de preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ilie Năstase, în cadrul căreia va fi organizată o selecţie naţională de tinere talente în cinci oraşe din ţară. Selecţiile se vor desfăşura în Timişoara (7 octombrie), Cluj-Napoca (8 oct.), Sibiu (9 oct.), Braşov (10 oct.) şi Bucureşti (11 oct.),am citit eu aici


Alexxed acesta este tenis adevarat :)

6 comentarii:

Alexia spunea...

Nu trebuie să faci neapărat tenis de performanţă. Numai dacă vrei să ajung mare jucătoare de tenis, dar altfel nu. Poţi să joci pur şi simplu din plăcere, nu ca să participi la competiţii. Dacă tu când o să fii mare, vrei să ajungi jucătoare de tenis, atunci înţeleg că trebuie să iei ore cu cel mai bun profesor. :)

iulia toma spunea...

Alexia daca vrei sa inveti tenis cu adevarat trebuie sa inveti de la un profesor bun. Eu ma duc la tenis de pe la 4 ani. Si daca nu il aveam pe domnul Segarceanu profesor nu stiam nici acum cum se tine corect o racheta in mana. sunt tehnici de invatat.Cum se tine planul rachetei corect. multe . Crezi ca gata daca ai o racheta si daca nu iti cade din mana sti sa joci? Sau daca ai nimerit o minge? Iar eu da vreau sa fac de performanta. Atat cat pot eu. chiar daca poate nu o sa castig la concursuri mari am sa invat cel putin sa joc tenis corect.

iulia toma spunea...

uite ce greu e http://iuliairinuca.blogspot.com/2007/08/irinuca-fluturas-motoras.html
vezi cum trebuioe sa stai corect. Stiai asta?

Alexia spunea...

Da, ştiam :)

Anonim spunea...

Pe tine te-au inscris parintii la tenis ? Este un sport frumos, numai bun pentru o fetita dulce ca tine. In definitiv poti merge la orice sport, este benefic pentru sanatate. Succes !

iulia toma spunea...

Da sunt la domnul segarceanu de pe la varsta de 4 ani. Multumesc!!!!