marți, 2 octombrie 2007

Campion la echitaţie la doar trei ani


"Arron Butterfield trebuie să fie cel m-ai mic jockey din lume, atât ca „dimensiuni”, cât şi ca vârstă. În ceea ce priveşte curajul însă, se numără printre cei mai mari. Puştiul, în vârstă de trei ani, provine dintr-o familie cu o îndelungată tradiţie în ceea ce priveşte echitaţia.", am citit eu in Gandul.Uitati articolul intreg

Oare si el are alocatia de 32 de lei? :)

14 comentarii:

Carina spunea...

Iulia, iar alocatie? :)) Cred ca nici nu sta sa se gandeasca la bani atata timp cat are bombonele si masinute :)

Alexia spunea...

Da, iar alocaţie din păcate...

Unknown spunea...

Are o alocaţie de 72 de lire sterline pe lună, puţin pentru preţurile de acolo.

iulia toma spunea...

Pentru Carina:Pai crezi ca eu ma gandeam daca eram in locul lui? Ia gandeste :))

iulia toma spunea...

Pentru alexxed: nu stiu sa citesc in engleza dar am citit in romana in ziarul Curentul cat are un copil din marea britanie :)

iulia toma spunea...

Sa stiti ca imi pare rau ca nu aveti copii :) Sa va vad atunci ce viteji mai sunteti :))

Alexia spunea...

Iulia, tu crezi tot ce scrie pe internet? Unele ziare iau ştirile din altă parte şi le modifică pe placul lor. Nu e niciunde în lume alocaţia de 1400 euro, e vorba de un ajutor social dat doar familiilor cu venituri foarte mici. 72 de lire sterline are alocaţia un copil din Marea Britanie, nici vorbă de 1400 de euro. M-am uitat şi eu la articolul din ziar, cel de care vorbeai tu. Într-adevăr aşa scrie acolo, dar nu e adevărat. Au înţeles ei greşit din ce au citit pe internet. Probabil că nici ei nu ştiu prea bine engleză :)

Unknown spunea...

Nu are un copil din Marea Britanie atât, cei din Curentul au preluat o ştire care era scrisă prost de la început, e vorba de un ajutor social, nicidecum de alocaţie.

Asta e problema şi cu enciclopediile Iulia, de unde ştii că scrie adevărul în ea? Nu şti, trebuie să citeşti mai multe ca să poţi compara.

iulia toma spunea...

Pai vezi :) deci am nevoie de o alocatie mai mare. :) eu cu a mea trebuie sa astept aproape 6 luni ca sa-mi cumpar una buna.Completa. :)

Si pe mine daca vrei sa sti nu ma intereseaza cum ii spune.Alocatie sau branza prajita :) Daca ei primesc noi de ce nu o primim?

Asa multi copii ar avea jucarii mai multe si mancare mai multa.Intra si tu pe Pro Tv si sa vezi cati copii saraci sunt.:( eu sunt o norocoasa. :)

Alexia spunea...

Ţi-am spus şi eu şi Alexxed că cei 1400 de euro nu sunt alocaţie! Nu vrei să înţelegi că ce scrie în ziarul ăla nu e adevărat?

iulia toma spunea...

voi nu intelegeti ? NU MA INTERESEAZA TITLUL!!! E DOAR UN TITLU!!!! SE INTITULEAZA ASA SAU ASA. DACA II DAU ACOLO II VREAU SI AICI. DACA SORA MEA PRIMESTE 1 MAR SI EU NU MA INTREB DE CE NU PRIMESC.POATE AM GRESIT CEVA. SI AICI NU STIU UNDE AM GRESIT DE NU PRIMESC!!!!!!SAU CE AU FACUT COPII ACEI DE ACOLO CA SA MERITE SA PRIMEASCA ???? CA FAC SI EU AICI!!!! AM SCRIS MARE CA ASA POATE VEDETI SI VOI MAI BINE CE VREAU SA SPUN :)

Alexia spunea...

Acum pari doar o fetiţă răsfăţată. Ţi-am explicat frumos în comentariile anterioare, în special la cele unde era vorba de alocaţie de ce tu nu primeşti. Problema e că nu vrei să citeşti atent ca să înţelegi. Sau eşti prea mică ca să înţelegi.

Alexia spunea...

Nu vrei să înţelegi că nu este vina ta, nu ai ce să faci ca să primeşti şi tu acei 1400 de euro. Acei copii sunt foarte săraci. Şi sunt în altă ţară! Vrei să fi şi tu aşa, doar ca să primeşti alocaţia? Nu prea cred...I-ai întrebat şi pe părinţii tăi de ce tu nu primeşti 1400 euro? Ei ce au spus?

Anonim spunea...

Bravo Iulia! M-am amuzat de raspunsurile tale . Ai dreptate. Sa nu iti mai faci probleme ...tu nu ai nicio vina...ca te-ai nascut in Romania...
Cat despre cei doi cu care te-ai conversat ...nu am cuvinte de lauda. Din cauza unora ca ei mai trebuie sa asteptam cel putin 15 ani ca sa se regleze si la noi bunul mers al lucrurilor.Poate generatia ta sa mai schimbe ceva...am toata increderea :)