miercuri, 12 decembrie 2007

Se dubleaza alocatiile


Se dubleaza alocatiile. Am aflat de la Itsy Bitsy.Se face de la 25 la 50 lei. Acum cred ca e mai binisor. :)Am mai scris despre alocatie de multe ori. pentru cine nu stie uite unul aici

7 comentarii:

Alexia spunea...

Tocmai am auzit la ştiri o veste proastă pentru tine....Nu cred că ai înţeles bine, nu se dublează alocaţia, doar creşte de la 25 lei la 32 lei. Poate peste vreo 2-3 ani va fi dublă...

iulia toma spunea...

Nu stiu ce sa zic.Poate cei de la Itsy Bitsy stiu mai bine decat alti jurnalisti. Ca doar se ocupa de copii si poate au intrebat ei.

O sa vad in ianuarie ce se intampla.:)

Alexia spunea...

Mă îndoiesc că cei de la Itsy Bitsy ştiu mai bine decât cei din Guvern-care stabilesc alocaţiile.

Alexia spunea...

"Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat miercuri ca Guvernul a adoptat o hotarare prin care mareste cunatumul alocatiei pentru copii de la 25 la 32 de RON, incepand cu 1 ianuarie 2008"

Alexia spunea...

"Ministrul muncii, Paul Păcuraru, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că toţi copiii, indiferent de cât de bogată sau săracă este familia din care provin, vor primi, din ianuarie 2008, alocaţia de 32 de lei."

Alexia spunea...

Am găsit şi un articol în care spune că se dublează..."Comisia de Muncă din cadrul Senatului României a aprobat propunerea legislativă privind dublarea alocaţiei pentru copii. Conform proiectului de lege, de la 1 ianuarie 2008 alocaţia de stat pentru copii ar trebui să aibă valoarea de 50 de lei/lună, în loc de 25 de lei cât este acum"
Nu ştiu ce să mai cred :)

iulia toma spunea...

O sa vedem in ianuarie. :)