duminică, 27 ianuarie 2008

Sondaj despre pauzele de la scoala


Am pus sondaj ca sa vad si parerea voastra.:)
Cum este mai bine oare? Sa avem si noi pauze mai mari ? Acum le avem mici de 5 minute. Nici macar nu am timp sa imi mananc pachetul. sau sa ma duc sa ma spal pe maini inainte de masa.
La Alex in Germania au si cantina, si au si pauza de masa de 30 de minute. :)

Ce ziceti?

10 comentarii:

Anonim spunea...

Pauza este prea mica. Eu aveam pauze de 10 minute si pauza mare 20minute, deci suficient pentru mancarea pachetelului sau pregatirea pentru ora urmatoare. Orarul era de la 8,00 la 12,00

Anonim spunea...

ha ha ce mai sondaj. cu ce ne ajuta pe noi sondajul asta? ce vrei sa afli cu asta. De fapt tu vrei doar sa atragi lumea pe site-ul tau. Sunt alte siteuri mult mai bune cu texte mai lungi si mai bine scrise nu trei randuri si dupa aia "am luat stirea de "aici" "

iulia toma spunea...

Ha ha ha ,adica :))
Habar nu ai :))Nu te supara pe mine dar eu invat jurnalism de mica. Cum se face un articol corect. Si asa se face.Iti poate spune orice jurnalist. :)

Daca nu iti place. Asta e :)

iulia toma spunea...

Pentru Ghiocel: Era mai bine :)
Alex mai spunea ca are in Germania si cantina la scoala. Si ca mancarea este gratis :)cred ca este foarte frumos acolo.Am sa il rog sa imi trimita poze.

Anonim spunea...

De ce am io impresia ca "mamica si taticu" au treaba cu blogu asta mult mai mult decat aveti voi?! Hmm...

Anonim spunea...

Iulia ai dreptate . Si la scoala mea avem pauze decat de 10 minute si mica si mare.Am timp sa ma duc la magazin si cand ajung in clasa sa terminat pauza.Nu este corect.Daca a doua pauza ne-ar lasa 20 min sa mancam si jucam ,da.Te-am vazut la televizor si am intrat pe site tau:).SINCER:Dragutz :):) :) :) :)

iulia toma spunea...

Pentru Deblog:
Te rog sa citesti la: despre mine

Acolo ai si linkuri ca sa ma vezi cum postez singuraaaaaaa.

M-am plictisit si nu mai raspund celor care nu citesc blogul.

Intra, il vad, si spun: aaaa un copil asa mic nu poate sa aiba blog. Bla bla.:))Fara sa il citeasca.CITITI-LLLLL!!!! si o sa ma si vedeti cum postez.

iulia toma spunea...

Pentru Phonix:
Multumesc pentru comentariu :)
As vrea sa avem pauzele ca in Germania.Si cantina cum au copii de acolo.:)Poate se face si la noi daca ii rugam frumos. :)

Benny spunea...

30 de minute!:)

Anonim spunea...

Noi suntem cam de o varsta..poate sunt mai mare,am 12 ani..cei care nu cred,nu cred..Poi..eu pe un forum(nu dau nume)am 900 si ceva de postari..blog nu am..dar ma stiu cu calculatorul de la varsta de 4-5 ani.Apropo de asta..Eu am fiecare pauza de 10 minute.Niciodata nu am avut de 20...Imi termin de mancat pachetul uneori intr-o pauza..dar la noi ,fiind a 5-a stau afara si mananc,nu e cu statu` in clasa,mancat si spalat pe maini..