luni, 20 august 2007

Saptamana aceasta pe video va dau frumusete si dragoste :)


Saptamana aceasta va dau frumusete si dragoste.Sa vedeti si voi cum si cei urati
pot fi frumosi.Daca ai un suflet bun si frumos te poti transforma intr-un print sau intr-o printesa frumoasa.Cei mai frumosi oameni sunt cei buni la suflet.Asa cred eu :)Vizionare placuta!!!Sa-mi spune-ti daca va place!Aveti si muzica super. :)

4 comentarii:

Castel Volturno spunea...

Buna,

In primul rand ai un blog foarte frumos si sunt uimit cu de un copil de 7 ani poate sa scrie atat de bine.In al doilea rand am vazut ca ai sectiunea video cu desene animate.Am si eu o nepotica de 4 anisori daca vrei sa vezi articolul si pozele cu ea poti sa intri pe http://ziarul.blogspot.com/2007/08/cel-mai-dulce-copil-din-lume.html (Asta este primul meu blog si stiu de tine de la Canalia :)

Dar nu asta era ideea.Am facut un blog de desene animate numai ca Alexandra e inca prea mica sa intre pe internet blogul il gasesti aici http://deseneanimate.blogspot.com/ unde eu am pus cam toate desenele animate de care mi-am adus aminte...Am nevoie de ajutorul tau sa imi spui cam la ce desene animate se uita copiii din ziua de astazi ,tu fiind mai mare decat Alexandra nepotica mea.Ai putea chiar sa imi trimiti linkuri cu desenele tale preferate sau macar sa intrebi copiii pe care ii cunosti cam ce ar vrea sa vada acolo. Ce zici :) Ma ajuti ?

iulia toma spunea...

Buna Sorin! te ajut cu placere! vezi ca jos de tot am desenele pe care leam pus eu.se schimba la refreh adica cand intri pe un nou post sau cand apesi pe sagetile acelea de sus. Dar sa sti ca sunt doar desenele care imi plac mie :).Sunt uni copii care le plac
desenele cu violenta depe jetix sau cartoon network .Nu sunt bune ca iti schimba caracterul in rau.Mai poti sa tastezi desene animate pe google si gasesti acolo.Sa nu bagi desene cu violenta ca
Billy si mandy, Mucha lucha, KND-clanul nebunaticilor de alaturi , Ed Edd si Eddie, Juniper lee. paaaa!te pup!

Admin spunea...

Pai asta am inteles dar poti deja sa vezi pe blogul meu http://deseneanimate.blogspot.com desene cu Tom si Jerry ,Barbie Fairytopia cu Mickey Mouse etc.Eu te intrebam ce alte desene mai vrei sa vezi acolo.Poti doar sa imi lasi aici numele lor pentru ca eu stiu sa caut in Google :).Desenele cu violenta nici macar nu le iau in calcul.Nu sunt bune pentru copii si nu au acelasi farmec ca desenele clasice.

Anonim spunea...

Bravo!!!!!
Esti un copil superb.
Am si eu o intrebare.Ce vrei sa te faci cand o sa fi mare?