joi, 16 august 2007

ATENTIE JUCARII TOXICE!


Grupul american Mattel, fabricantul papusilor Barbie si Chucky , a anuntat ca retrage in intreaga lume mai mult de 18 milioane de jucarii fabricate in China, dintre care noua milioane vandute in Statele Unite, din cauza riscurilor pe care le prezinta pentru copii, relateaza AFP.Mai multe aici

De Barbie imi pare rau dar de Chacky nu .E o papusa foarte urata. Uitati mai jos.

7 comentarii:

Vasile Guta-Ciucur spunea...

Bravo Iulia! Felicitari! Nu stiu daca doar tu te ocupi de acest sit sau te mai ajuta si parintii dar nu conteaza. Este spatiul tau virtual. Ai hrija de el si nu te descuraja daca cumva vei primi si comentarii rautacioase. Mai sunt si persoane de acest gen. Dar cred ca parintii tai te vor proteja de ele.
Am si eu o fetita dar mai mica, are 3 ani si 5 luni, o nazdravana.

Succes in continuare!
Cu drag, Vasile Guta-Ciucur

iulia toma spunea...

va multumesc pentru cuvintele frumoase :)

Anonim spunea...

Filmele cu Chucky au fost chiar frumoase, chiar daca sunt cam scary pentru copii :)

iulia toma spunea...

mie nu imi plac deloc

Mikidos spunea...

Voi fetitele astea mici cu Barbie asta..O slabanoaga! Roaga pe mami sa iti arate o papusa de pe vremea noastra, o Aradeanca mare, sanatoasa, o papusa inalta, frumoasa, cu ochii aluna:) Pe vremea noastra croiam singure rochite pentru Aradencele noastre, erau mari si cand noi cresteam ele ramaneu mici, ca si cum erau copii nostrii:) Nu am nimic cu Barbie asa..personal (ca e slaba, zic!) insa mi se pare ca este un alt mod de a face parintii sa consume extrem de multi bani..pe care ar putea sa ii dea pe carti, sau pe excursii. Gandeste-te, vorbeste cu mami sa vezi ca am dreptate. Barbie mi se pare cam increzuta..

Unknown spunea...

trackback
De la Barbie doll la Barbie girl. Cati pasi?
http://catalinarezeanu.wordpress.com/
2007/11/12/
de-la-barbie-doll-la-barbie-girl-cati-pasi/

Anonim spunea...

Buna!In primul rand felicitarile mele.in al doilea rand as avea si eu o rugaminte:please,vreau si eu sa stiu de unde ati luat poza cu papusa respectiva.Caut de ceva vreme asa ceva pt un amic,si nu am gasit-o in nici un magazin.Multumesc si o zi buna in continuare :)