vineri, 10 august 2007

Spanacul si rasul


Spanacul este foarte important.Este leguma cu cel mai bogat continut de fier. Consumul de spanac este foarte indicat la iesirea din anotimpul rece, primavara, când organismul este mai putin rezistent în fata bolilor, dar si toamna, atunci când trebuie sa ne pregatim pentru vremea rece. Bogat în vitamine si minerale.Am citit eu aici despre
spanac.Dar daca nu aveti spanac acasa nu i nimic v-am pregatit eu o portie.Video.
Spanac cu Popeye Marinarul.Am auzit eu ca si rasul e la fel de sanatos. :))
Poftiti o portie! Va mai servesc pana duminica!Sa-mi spuneti daca va placut!!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Popeye rules ! Desenul meu preferat cand eram mic :D

Mikidos spunea...

Copilule frumos, tu imi amintesti de mine acum multi ani:))De mine incercand sa scriu despre tot ce ma bucura, de mine cu racheta de tenis in mana, in curtea scolii. Sa cresti frumos:) Sa inveti bine si F. IMPORTANT - sa ii asculti pe ai tai! Scrie povesti! Scrie ce vezi pe geam si scrie despre ce iti face inima sa tresara! Scrie aventurile cu Irinuca! Sigur aveti o multime de peripetii!! Nu sta prea mult la computer, ci mergi si bucura-te de soare si de iarba!
Va pup cu drag. Un copil mai mare, un fel de Piter Pan(a):))

iulia toma spunea...

ce frumos mi ai scris! si imi place cum te-ai semnat Piter Pan :)
iti multumesc.Sa sti ca asa am sa
fac asa cum mi ai spus tu. Te pup si iti trimit o inimioara. :x

Anonim spunea...

Cred ca e cel mai frumos si mai dragut blog din lume! Iar tu esti o mica printesa. Am citit despre tine in evenimentul zilei, si nu mi-a venit sa cred ca un copilas poate sa scrie atat de frumos!
Mi-ai luminat ziua cu blogul tau, deja sunt fana ta numarul unu.
Cel mai mult ma bucura faptul ca iti plac asa mult animalutele (eu le iubesc foarte mult, pe toate). Ai un suflet minunat, pastreaza-l mereu tanar si pur!
Te pup dulce, abia astept sa mai citesc noutati pe blogul tau!
Luciana

Anonim spunea...

iulia, spanacul nu are cel mai mare continut de fier dintre toate legumele, e o greseala de calcul pe care au facut-o de mult de tot niste oameni de stiinta (prin 1870), care a fost intre timp corectata, dar oamenii au retinut-o ca fiind adevarata, de unde si desenele cu popeye. asta nu inseamna ca nu e sanatos, si chiar are fier, dar mult mai mult fier au salata, varza, mazarea, fasolea, lintea, nautul. si in articolul de wikipedia in engleza despre spanac scrie despre asta, nu stiu cat intelegi tu engleza, daca nu roaga-i pe parintii tai sa iti traduca. in rest, mult succes in continuare cu blogul!